Maandag 15 april 2024 01:21:00

Welkom op Aanbestedingskalender.nl het grootste inkoopplatform van Nederland

Elke dag kondigen ministeries, provincies, gemeentes, waterschappen en commerciĆ«le bedrijven, nieuwe aanbestedingen, inkoopopdrachten en marktverkenningen aan op Aanbestedingskalender.nl. Het gaat om alle typen opdrachten o.a. Europees, nationaal, openbaar, maar ook onderhands en marktverkenningen.
        
Aanbestedingskalender.nl sluit volledig aan op de nationale en Europese regels (o.a. door koppelingen met TenderNed en TED (Tenders Electronic Daily)) en geeft gebruikers de juridische en procedurele zekerheid altijd te voldoen aan alle wetgeving.
         
Heeft u nog geen licentie, maar wilt u toch een opdracht plaatsen, registreer u dan via aanbestedingskalender.nl/registreren.
     
Hulp nodig bij aanbesteden of bestekken schrijven?
Bent u op zoek naar organisaties die u kunnen helpen bij het schrijven van bestekken of die een aanbesteding (gedeeltelijk) namens u uitvoeren? Aanbestedingskalender.nl heeft onderstaande organisaties als certified partner geselecteerd om u te helpen bij het aanbesteden van projecten en/of het schrijven van bestekken. Neem daarom vandaag nog contact met ze op. Klik op hun logo om in contact te komen.