Dinsdag 25 juni 2024 17:56:00

nl-Tender


Val op of val af
U wint een aanbesteding als u laat zien dat uw plan het beste aansluit bij de vraag van de opdrachtgever. Samen met u brengen we in kaart wat de klant wil, om het vervolgens zo op te schrijven en vorm te geven dat uw boodschap alle verwachtingen overtreft. Zo valt u op!

Opvallen in vijf stappen
nlTender biedt vijf ondersteunende diensten. U bepaalt zelf welk van deze diensten u wilt inschakelen.

1 communicatiestrategie - een solide basis om zaken te doen
Wij zijn er van overtuigd dat elke zakelijke relatie is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. In onze “strategische roadmap” sessie gaan we op zoek naar de gemeenschappelijke waarden. Hiermee formuleren we een overtuigende visie waarmee u het vertrouwen wint. Zo valt u op!

2 schrijfcoaching en eindredactie - continue ondersteuning tijdens het schrijven van uw teksten.
Wij begrijpen hoe moeilijk het is om de essentie van uw product of dienstverlening helder en krachtig op papier te zetten. Schrijven is niet alleen een kunst, het is een vak. Daarom coachen we u intensief tijdens de schrijf fase. Zo zorgen we voor sterke, heldere teksten, vanuit de eerder geformuleerde visie, die het verschil maken. Zo valt u op!

3 illustratie restyling - meer dan duizend woorden
Wij geloven dat lastige onderwerpen, helder en begrijpbaar worden als je ze uitlegt aan de hand van goede illustraties. Daarom helpen we u met het maken van sterk gestileerde afbeeldingen die de werkelijkheid versimpelen tot de kern van de zaak. Voor slechts één uitleg vatbaar. Zo valt u op!

4 ontwerp - een goed verhaal verdient een prachtige verpakking
No second chance for a first impression. Vanaf het moment dat uw klant uw aanbieding ziet vormt hij zich een oordeel. Daarom zorgen onze gepassioneerde grafisch ontwerpers ervoor dat uw aanbieding een feestje is om te lezen. Zo valt u op!

5 presentatie - wij zorgen dat u kan schitteren
Wij geloven dat mensen alleen echt luisteren als uw verhaal boeiend wordt verteld. Geen saaie bulletpoints maar een sterk overtuigend verhaal ondersteund door heldere, krachtige beelden. Zo valt u op!

Wilt u ook opvallen?
bel met Frans van Noort of Hans Tindal op 010 - 4221198 of kijk op www.nltender.nl voor meer informatie